11 بهمن 1402

انتفاع از پارکینگ ملک

دسته بندی : شهرداریها | الزام به صدور گواهی پایان ساخت
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام شبتون بخیر
ما در طبقه ی همکف و برادرشوهرم در طبقه اول ساکن هستیم در پروانه ساخت ساختمان یک واحد پارکینگ در طبقه همکف قید شده
ولی برای طبقه اول در جدول پروانه ساختمانی چیزی از پارکینگ قید نشده میخاستم بدونم این پارکینگ حق چه کسی است که از پارکینگ استفاده کند در ضمن منزل ما درب به ساخت است و ما نمیتوانیم از حیاط به عنوان پارکینگ استفاده کنیم و پروانه ساخت هم به نام شوهر من صادر شده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

ملاک صورتمجلس تفکیکی است و فعلا با این وضعیت مشاعی تلقی میگردد