21 شهریور 1402

تغییر کاربری مشاعات بدون مجوز و بدون اذن سایر مالکان

دسته بندی : شهرداریها | الزام به صدور گواهی پایان ساخت
سمیرا قهرمانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

اگر واحدآپارتمانی در یک ساختمان به دلیل استفاده از انباری برای کارگاه شکایتی داشته باشد ودر شهرداری پرونده داشته باشد برای سایر واحد ها برای فروش مشکلی هست پایان کار داده می شود؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

ظاهرا استفاده غیرمجاز از کاربری بخشی از ساختمان ارتباطی به سایر بخش ها و واحد ها نداشته و در فروش و سایر مجوزات تاثیرگذار نمی باشد ، اظهارنظر دقیق نیازمند بررسی مفاد شکایت و مستندات دارد.