28 خرداد 1402

آیا نقص رای اداره کار در دیوان عدالت اداری مانع اجرای حکم اداره کار میشود

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | اعتراض به رای هیات حل اختلاف
لیلا اردستانی رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام دادنامه اداره کار من در اجراب احکام بود و ماشین شخص رو توقیف کردم ولی دادگاه عدالت اداری دادنامه من رو فقط نقض کرده و جلسه حل اختلاف گفته باید. برگزار بشه نگفته توقف اجراییه از اداره کار هم پرسیدم گفت نقض اجرا رو متوقف نمیکنه
ولی دادگاه اقدام به رفع اثر اقدامات اجراییه کرده !!!
این کار درسته ؟
الان من باید چیکار کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی هر چند اعتراض به رای اداره کار در دیوان عدالت اداری مانع اجرای رای هیات حل اختلاف نخواهد بود اما اگر اجرای این رای موجب ورود ضرر و زیان غیر قابل جبران به معترض باشد وی میتواند درخواست صدور توقف عملیات اجرایی را به همراه دادخواست اعتراض و تمام دلایل و مستندات حاکی از ضرور و زیان به دیوان تسلیم نماید. و در صورت پذیرش عملیات اجرایی متوقف میشود