03 تیر 1402

تصادف منجر به زیان.رانندگی بدون تصدیق

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | اعتراض به رای هیات حل اختلاف
اشکان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
من با یک ماشین که راننده گواهینامه نداشته وببوسیله حرکات چرخشی ماشین تصادف کردم وچون ماشین بنده صفربوده تصادف کردم وپلیس صدرصد راننده متخلف را مجرم شناخته حال که بیمه داشته و گواهینامه نداشته وفرارکرده بود کسی دیگررا بجای خودش معرفی کرد باتوجه به اینکه بیمه نامه مبلغش 20تومن بیشترنیست چکارمیتوانم انجام دهم که خسارت وافت قیمت ماشینم را بطور کامل دریافت کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام علیکم. در ابتدا عرض مینمایم بززه ارتکابی توسط رانننده مقصر هم کیفری و هم مربوط به خسارات بیمهای است.و در اینجا تعدد جرم وجود دارد که قطعا ضارب اصلی را به دادگاه معرفی نمایئید هم جههت مجازات گواهی نامه و. هم تقصیر در امر رانندگی .این امر جهت حفظ نظم عمومی نیز از موضوعات مهم است.