10 تیر 1402

حق شیفت و جمعه کاری ناشی از روابط کارگری و کارفرمایی

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | اعتراض به رای هیات حل اختلاف
سجاد جودکی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

درود اینجانب دادخواستی مبنی بر عدم پرداخت 1جمعه کاری 2تعطیل کاری و3مابه تفاوت سنوات از شرکتی که در آن از سال 1386 تا 1389 مشغول به کار بوده ام به اداره کار و اشتغال مطرح نمودم وفیش های واریزی شرکت را نیز پیوست کردم که نشان دهنده فیکس بودن مبلغ پرداختی شرکت بوده است، با توجه به اینکه من بصورت شیفتی دراین سه سال کار کرده ام و حق بودن درخواست بنده؛
متاسفانه قاضی پرونده به جای درخواست بیرون کشیدن تایم شیت از بازرسی اداره کار
1_ از بنده درخواست تایم شیت نموده و2_ تقاضای اثبات کار در روز جمعه خواستار شدند
در صورتی که تایم شیت در اختیار شرکت قرار دارد نه کارگر
مع الوصف قاضی دادخواست بنده را مردود کردند وبنده به دیوان عالی شکایت کردم؛
اگر راهکاری برای اثبات سریعتر حق من آتش نشان و به
ثمر رسیدن این پرونده میدانید راهنمایی بفرمایید ممنون میشم

پاسخ کارآموز وکالت :

با فرض تایید درخواست شما از سوی دیوان عدالت اداری کشور و ارجاع مجدد پرونده به اداره کار،شما بایستی استشهادیه ای متشکل دو یا چند تن از همکاران سابق خود را همراه با امضا و شماره تماس به هیات ارائه نمائید چرا که علی الاصول بار اثبات ادعا بر عهده مدعی است.البته با توجه به ماهیت شغل آتش نشانی و حضور مستمر نیروهای آن جهت جلوگیری از حوادث ،شایسته بود هیات تشخیص و حل اختلاف اصل را بر اثبات ادعای شما قرار می دادند.