10 مرداد 1402

عدم تنفیذ فروش مال توسط سرپرستی

دسته بندی : ارث و امور حسبی | ضم امین
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام من در خانواده ی 5 نفری برادر بزرگ خوانواده هستم که در یک تصادف پدر م فوت شدن بعد من اومدم بدون اطلاع از مراحل سرپرستی ماشینی ک ب اسم پدرم بود رو فروختم وه با پولش ی پژو خریدم الان پژو رو نفری 2 دانگ ب اسم 2 تا برادرم و مادرم کردم و خودم هیچ سهمی نبردم و خواهان انتقال سند نیسان رو دارم ک اقای داداستان باهاش موافقت نمی کند و میگن ک باید یا نیسان رو برگردونید نیسان هم یک ساله ک فروخته شده
ممنون میشم جواب دهید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام متاسفانه در صورتی که واحد سرپرستی اگر معامله را تنفیذ نکند قابل ابطال می باشد