20 آبان 1402

نحوه قیومیت چگونه است

دسته بندی : ارث و امور حسبی | ضم امین
علی تقوی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و عرض ادب خدمت شما من قیوم پسر عمم شدم شش سالشه پدرش فوت کرده جد پدری هم نداره میخواستم بدونم چه مزایایی واسه من داره یا می‌تونم بر اون پول و سرمایه ک قرارع از دیه پدرش برسه میتونم کاری کنم یا نه چطوری هست ممنونم بگین مرسی

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام ودرود قیم باید از طریق دادستان تعین گردد هر اقدامی با مجوز ایشان باید باشد