31 مرداد 1402

وضعیت صدور حکم موت فرضی شخص غایب

دسته بندی : ارث و امور حسبی | صدور حکم موت فرضی
مهران رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ببخشید من یک پس 19 ساله هستم. با پدر و مادرم و خواهر چهارده سالم زندگی میکردیم تا اینکه چند وقته پدرم تمام وسایل خود را در خانه گذاشته و کاملا ناپدید شده. ما چطوری میتونیم برای تکلیف شدن وضعیتمان اقدام کنیم. درواقع پدر من با افراد نادرستی نشست و برخاست میکرد و این مسئله خود باعث وجکد اختلاف در خانواده ی ما بود. ما میخوایم بدونیم آیا هست یا نیست. زنده هست یا نه. تکلیف زندگی ما چیه؟ آیا باید برای تقسیم میراث اقدام شود یا چی.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ،شما باید ابتدا دادخواست صدور حکم فرضی رو طرح کنید ،وسپس بحث تحریر ترکه و تقسیم ترکه از سوی ورثه طرح بشه