16 بهمن 1402

استعلام ازاداره ثبت احوال

دسته بندی : ارث و امور حسبی | صدور حکم موت فرضی
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام، پدر بندہ سالھاست کہ مفقود است و برای دریافت حقوق جانبازی وایثارگری ایشان بہ بنیادشھید مراجعہ کردم کہ گفتند باتوجہ ب اینکہ درجبھہ در چند عملیات شرکت داشتند وازناحیہ دست اسیب دیدہ ولی پیگیری نکردہ فقط 5%جانبازی لحاظ شدہ کہ پروندہ اش بستہ نشہ ولی تابحال پیگیری نکردہ ھیچ کس، باتوجہ ب اینکہ من ب حقوق ایشون نیاز داشتم بمن گفتمد باید شناسنامہ پدر باشہ کہ نام من دراون شناسنامہ قید باشہ وگرنہ چیزی بمن تعلق نمیگیرہ ،و اینکہ نام پدر درشماسنامہ من ھست ملاک نیست، لطفا راھنمایی کنید چکار باید کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ووقت بخیر.اگرمشکل تنهاباشناسنامه پدر حل می شود می توانیدبه اداره ثبت احوال مراجعه وگواهی مشخصات شناسنامه ای پدرتان ونام فرزندان وی رابگیریدیااینکه ازبنیادجانبازان بخواهیداستعلامی دراین خصوص ازاداره ثبت احوال صادروبه شمابدهد.اماراه حل دیگراینکه دادخواست صدورحکم موت فرضی دردادگاه مطرح کنید. موفق باشید