21 مهر 1402

استفاده از ملک مسکونی به عنوان تجاری

دسته بندی : شهرداریها | کمیسیون ماده 5
سیده فاطمه موسوی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وخسته نباشیدخدمت شما
ما یه جااجاره کردیم طبقه دوم هست وقهوه خانه راه انداختیم شهرداری امده میگه اینجامسکونی هست باید جمع کنید میخاهد پلمپ کند ایا شما راه حلی برای ما میتونی اراعه بدید خیلی ممنونم از راه نماییتون باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام به شما استفاده از ملک مسکونی برای قهوه خانه غیر قانونی است مگر اینکه مالک با درخواست به کمیسیون ماده 5 سند تجاری دریافت کند که عموما به دلیل هزینه بالا و گاها عدم موافقت کمیسیون این موضوع دشوار می باشد در هر صورت اگر مالک ملک راتحت عنوان تجاری اجاره داده می توانید مطالبه خسارت نمایید