30 آبان 1402

چگونگی تغییر کاربری زمین شهرری

دسته بندی : شهرداریها | کمیسیون ماده 5
لیلا اردستانی رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام،زمینی خریدیم با سند تک برگ که در اون کاربری قید نشده بودو پروانه ساخت مسکونی 2 طبقه از شهرداری گرفتیم و یک طبقه رو ساختیم،حالا که واسه تمدید پروانه ساخت اقدام کردیم شهرداری یه استعلام خواسته از شهرسازی و مشخص شد که زمین در محدوده طرح آموزشی قرار داره، الان راه حل چیه؟ گفتن که باید برید آموزش و پرورش درخواست بدید که تبدیل به مسکونی بشه ولی جریمه رو باید پرداخت کنیم، در صورتی که ما به عنوان مسکونی خریدیم و پروانه ساخت گرفتیم،الان تمام هزینه ای که بابت خرید زمین و ساخت کردیم تو هواست...بعضیا میگن بساز تمامش کن...لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی شرایط لازم برای پذیرش درخواست تغییر کاربری در صلاحیت کمیسیون ماده 5 قانون تاسیس شورای عالی معماری و شهرسازی می باشد که با عنوان کمیسیون تغییر کاربری نیز شناخته می شود.در صورت تخلف از کاربری املاک، موضوع در کمیسیون ماده 100 قانون شهرداری ها مطرح شده و در صورت اثبات تخلف، منجر به صدور حکم محکومیت خواهد شد.بنابراین تا تکلیف مشخص نشده اقدام به ساخت و ساز نکنید