15 آبان 1402

اعسار از پرداخت هزینه شهرداری

دسته بندی : شهرداریها | کمیسیون ماده 100
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام، ملکی از پدرمان به ارث رسیده که کلنگی است و چند روز قبل یکی از همسایه ها به ما گفت که آجر از دیوار کنده شده و به خیابان ریخته است ما تنها دو خواهر هستیم و بعد از کلی دوندگی و دادن هزینه به مهندس نقشه بردار، شهرداری از ما22 میلیون
پول عوارض دیوار می خواهد تا اجازه دهد تا ما قسمت مربوط به خیابان را تخریب و بعد از عقب کشی دیوار بکشیم این پول زیاد است و به ما تحمیل میشود چه کنیم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم از شهرداری بخواهید تا اقساط پرداخت نمایید