01 بهمن 1402

کمیسیون ماده100شهرداری

دسته بندی : شهرداریها | کمیسیون ماده 100
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام عرض ادب
سال گذشته ساخت طبقه دوم ملک من پایان پیدا کرده چند روزه نانه ایی از کمیسیون ماده 100 امده یک ماه پیشش ی نامه امد ک برای توضیح بیاید ک من ندیده بودم و بعد مهلتش دیدم .
اگر نرم چی میشه؟
اگر برم چی بگم و چکار میکنن؟
ممنون از لطفتون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام.بهتراست مراجعه کنیدچراکه درهرصورت رسیدگی ورای صادرمی شود.ممکن است تخلفی ازسوی شماصورت نگرفته باشدواگرگرفته باشدباپرداخت جریمه حل وفصل شودوبه تخریب منجرنشود.