23 آبان 1402

مطالبه سهم الارث ثمنیه غیر منقول

دسته بندی : ارث و امور حسبی | مطالبه ثمنیه ترکه غیر منقول
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و خسته نباشید
پدر من فوت شده و صاحب خانه و زمین زراعی بودن.وراث ایشون یک پسر و دو دختر و همسرشان هستن.میخواستیم اموال رو تفسیم کنیم و سهم مادرمون رو به صورت نقد بدیم و زمین ها و خونه رو ما فرزندان برداریم حاالا باید یک هشتم رو چطور پرداخت کنیم یعنی پسر باید دو برابر دختر وجه نقد به مادر بده یعنی به نسبت دو به یک.یا اینکه فرقی نداره و وجه نقد رو تقسیم بر سه کنیم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم کل ماترک قیمت گذاری شود و سپس یک هشتم از آن کسر و مابقی به نسبت دو به یک بین پسر و دختر تقسیم شود.