مقدار تقسیم ترکه زوجه

دسته بندی : ارث و امور حسبی | مطالبه ثمنیه ترکه غیر منقول
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر ببخشید مادرمن سال93ازدواج کردن ومهریشون 5میلیون تومان هستش شوهرشون سال 1401فوت شدن وبچه ایی از مادر من ندارن
ویک خونه ازشوهرشون مونده سوالم اینه آیا از خونه ارثی به مادرم میرسه یا نه چون بچه ایی ازشوهرشون ندارن؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام اگر ورثه ای نداشته باشنداز قیمت خونه ارث میبرد و باید خونه به فروس برسد