23 اسفند 1400

اعتراض به حکم صادره از طرف اداره کار

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | اعتراض به رای هیات حل اختلاف
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر من ی دادخواست تو اداره کار داشتم بعد جلسه رسیدگی برگذار اما اعتراض دارم و میخوام اعتراض بزنم و وکیل یک لایحه کمکی بهم بده و یک مشاوره هرینش چقدر میشه واتس اپ نیاز باشه مدارک ارسال میکنم و توضیحات کامل رو میدم

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام کاربر گرامی میتوانید با انتخاب گزینه نیاز به مشاوره‌ای بیشتر دارم از خدمات مشاوره استفاده نمایید در مورد تنظیم اعتراض هم از قسمت میز کار درخواست خودتونو ارایه بدین تا بنده اعتراض شما رو تنظیم کنم .