19 تیر 1399

چگونه ازدیوان کمک بگیرم؟

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | اعتراض به رای هیات حل اختلاف
فاطمه سميعي
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.بنده یک قراردادیکساله کتبی مدت معین داشتم.بعداز3ماه و6روزکاری کارفرمامن روازکاراخراج کردودرهیات تشخیص هیات حل اختلاف هیچگونه مدارک ومستنداتی ارائه نکردودلیل خاصی هم برای اخراج نیاوردبابت بازگشت به کاربه دیوان عدالت اداری شکایت کردم.باتوجه به اینکه یکسال طول میکشدتادیوان رای صادرکندبنده تاان زمان مطالبات که4میلیون تومان وبیمه3ماه و6روزکاری رو که دردادنامه نوشته شده رونمیتوانم به اجرابگذارم.یعنی تاقبل ازصدور رای دیوان نه مطالبات ونه بیمه های اجباری دادنامه رونمیتوانم به اجرابگذارم وبایستی منتظر رای دیوان بمانم چون دیوان دادخواست من رو ردمیکنه.بنده ازتاریخ اخراج یعنی2ابان98 تازمان صدوررای دیوان بلاتکلیف خواهم بودخواهشا کمکم کنیدبه دادگاه بدوی دیوان چه نامه یاچه درخواستی ارائه بدم تابه مشکل بنده سریعتررسیدگی کنندچون رای صادره ازدیوان خیلی طول خواهدکشیدوبنده تاان زمان الاف خواهم شد.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام خدمت شما كاربر محترم باعنايت به اعتراض شما به راي هيات حل اختلاف ،متاسفانه شما بزابر قانون فعلا نميتوانيد از مزايا و حقوق خود استفاده كنيد مگر دادخواست خود را از ديوان عدالت مسترد بفرماييد البته اگر شرايط استفاده از بيمه بيكاري داشته باشيد ،ميتوانيد از مزاياي آن تا زمان تعيين تكليف ،استفاده بفرماييد ليكن مقتضي ست در خصوص استفاده از بيمه بيكاري از بيمه مشاوره و كمك بگيريد . سميعي