27 تیر 1399

زمان صدور رای دادگاه بدوی یوان؟

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | اعتراض به رای هیات حل اختلاف
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باعرض سلام.باوجودداشتن قراردادکتبی یکساله وخواستن حکم ابقا به کاردرجلسات تشخیص ودادن لایحه به هیات حل اختلاف وبلاتکلیف گذاشتن ومعطل کردن بنده به مدت8ماه دراداره کار وندادن حکم ابقابه کاروالباقی حقوق ومزایاوبیمه الباقی قراردادم مجبورشدم به دیوان ازطریق دفترخدمات قضایی شکایت کنم.باتوجه به اینکه رسیدگی دردیوان بسیارطولانی وزمانبراست.حال سوال بنده این است که دادگاه بدوی دیوان بعدازچندماه رای روصادرمیکند؟لطفازمان بگید؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم رسیدگی به اعتراض ارای هیت حل اختلاف اداره کار در دیوان تابع تشریفات دادرسی است و زمان رسیدگی بستگی به تراکم پرونده در هر شعبه دارد لذا قابل پیش بینی نخواهد بود