09 آذر 1401

بررسی ماده ۵ شهرداری

دسته بندی : شهرداریها | کمیسیون ماده 5
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

وقت به خیر . بنده یک زمین 350 متری دارم که سال 96 خریداری کرده ام ، در زمانی که خریداری کرده ام استعلام های لازم را از شهرداری گرفته بودم که زمین بنده کاربری مسکونی داره ( از ابتدا دارای کاربری مسکونی بوده ) . در طرح جدید تفضیلی که ارائه شده توسط شهرداری ( سال 1397) ، زمین بنده وارد کاربری فضای سبز شده . در حال حاضر بعد از گذشت 4 سال هیچ اقدامی شهرداری انجام نداده است .بنده چند بار هم میخواستم که موضوع در کمیسیون ماده ۵ مطرح بشه اما هر بار مشکلی پیش اومده و انجام نشده . و زمانی که با شهردار وقت صحبت کرده ام ، اعلام میکنند که : اعمال ماده واحده انجام بده ( در صورتی که بنده طی تحقیقاتی که انجام داده ام ، اعمال واحده به ضرر بنده هستش و بعد ها به مشکلاتی برخورد میکنم ، زمانی که بخواهم ساخت و سازی در زمین انجام بدهم )
حال با این تفاسیر، نظر وکلا و کارشناسان محترم چه هستش ؟ بنده چه اقدامی انجام بدم ؟
موضوع را به هر نحوی در کمیسیون ماده ۵ اعمال کنم ؟
آیا میتونم راسا به دیوان عدالت اداری شکایت کنم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

اول طبق ماده ۵ اقدام کنین اگر به نتیجه ای نرسیدین از طریق دیوان عدالت اداری اقدام کنید