03 بهمن 1401

مستمری و بیمه از کار افتادگی

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | الزام به اجرای رای کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام جناب وقتتون بخیر فکر کنم من هم شامل این قانون جدید از کار افتادگی میشم خواستم ببینم شما چقدر از من میگیری که وکالت منو قبول کنید. بیمار ام اس هستم و بعد19 سال جنگ باهاش 4سالی میشه خونه نشینم ومخارج زندگی چند سالیه رودوش همسرم وپدرمه. کله سابقم نزدیکه 13ساله که 5سال اولش اجباری بود. تو اژانس کار میکردم وخودمون پول بیمه رو ماه به ماه میدادیم اما اجباری واسمون رد میشدتااین آژانس بسته شد بیمه ما هم چند ماهی قطع شد ما هم دیگه قیدشو زدیمو رفتم دنبال بیمه اختیاری رانندگان بریزم که مارو فرستادن کمیسیون و خود کترای تامین ازکار افتاده کلی با معلولیت شدید زدنوچون قبله شروع بیماری سابقه نداشتم مستمری شاملم نشدو تا الان اختیاری ریختم. سوادبیمه وتوان رفت و امدو دوندگیشو واقعا ندارم اگه شما قبول زحمت کنی باتخفیف پیگیری کنیدش یه عمر دعاگوتون میشم.اصلا بااین شرایط من مستمری بهم تعلق میگیره؟ زیاد نوشتم حلال کن سواستفاده گر نیستم واقعآ دنبال وکیلم. شب خوش

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی چنانچه کمیسیون پزشکی برای شما از کار افتادگی کلی تعین کرده باشند مشمول مستمری می شوید بنظر یکی از نزدیکان شما به بیمه مراجعه و الزام آنها را به اجرای مستمری با استناد به نظریه کمیسیون بخواهند در صورت مجاب نشدن تامین اجتماعی می توانید کارتان را ب وکیل محول کنید و حق الوکاله نیز توافق بین وکیل و موکل میباشد چنانچه درخواست وکیل داشتید وکیل خود را انتخاب و با درخواست مشاوره تلفنی از طریق سایت مراتب را در میان بکذارید تا از مبلغ حق الوکاله وکیل مطلع شوید موید باشید