21 تیر 1402

شکایت از کمیسیون پزشکی به جهت گزارشات متناقض

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | الزام به اجرای رای کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی
ابوالفضل فاضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و عرض ادب. بنده سال 99 در کمیسیون پزشکی شر کت و رای دادند که موضوع ازکارافتادگی نامبرده مربوط به دوره بیمه پردازی 1386/1٠/24 نمیباشد. اکنون که اشکال مربوط به بیمه پردازی از طریق حکم دیوان عدالت بواسط ثبت حق بیمه معوقه مرتفع گردیده است. اخیرا کمیسیون پزشکی مورخ 14٠2/٠2/12 بطور کلی منکر موضوع از کارافتادگی شده است. اکنون پرسش این است: 1. آیا کمیسیون پزشکی میتواند علیرغم ورود به ماده 75 تامین اجتماعی آنهم از طریق تعیین تاریخ ابتلا به بیماری درصد از کارافتا دگی در لینک مربوط به فوق را کمتر از 66٪ اعلام کند؟ مگر نه اینستکه ماده 75 در مورد بیماری بحث میکند که موجب از کارافتادگی شده است. 2. آیا میتوانم بدلیل تناقض موجود در دیوان عدالت اقامه دعوی کنم؟... با سپاس از، توجه و پاسخگویی شما.... 🙏🌹

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما میتوانید علیه کمیسیون پزشکی به جهت صدور گزارشات متناقض در دیوان شکایت مطرح کنید