06 تیر 1402

درخواست ازکارافتادگی به خاطر تشنج

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | الزام به اجرای رای کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من الان‌16سال است بیماری صرح یا همون تشنج دارم ولیمه تامین اجتماعی الان 8سال واریز میکنم آیا از کار افتادگی برام تایید میکند که من بروم دنبالش

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم شدت بیماری شما مهم است که باید توسط کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی بررسی شود.اگر تاییدشود بله از کارافتادگی به شما تعلق می گیرد.بنابراین تا قبل از تشکیل کمیسیون ،نتیجه قابل پیش بینی نیست.