21 مرداد 1402

درخواست وام از کمیته امداد

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | الزام به اجرای رای کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی
مقصود درویشی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من مدرک آرایشگری فنی حرفه ای دارم 5تا مدرک فنی حرفه ای دارم وهمسرم هم بیمارهستن سرطان داشتن پزشک ها بازنشتش کردن ماهی 8 تومن حقوقشه ویه بچه داریم ومستاجریم من چطوری اقدام به وام ازکمیته امداد کنم توزنجان.29سالمه وتو یه آرایشگاهی شاگردی میکنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام بنظر میرسد سوال شما حقوفی نمیباشد و‌ارتباط به امور وام از نهاد کمیته امداد میباشد و باید به ان نهاد رجوع کنید