25 خرداد 1402

طرح شکایت از شهرداری در دیواندعدالت اداری

دسته بندی : شهرداریها | الزام به تمدید پروانه ساختمانی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام علیکم . ببخشید بنده یک زمین به متراژ ۳۱۱ متر دارم که شهرداری ۱۳۵ متد از این زمین را تصرف کرده و تبدیل به خیابان کرده یعنی قبلا خیابان ۷ متری بوده الان شده ۲۴ متری . الان حدودا ۱۷۰ متر از زمین باقی مانده و قصد ساخت این زمین را داریم پارسال برج ۱۲ اقدام برای درخواست پروانه خاست کردیم و گفتن باید صلح نامه امضا کنید و متعهد شوید که آن ۱۳۵ متر رابه نام شهرداری بزنید در مقابل ما هم پروانه شما رو مجانی صادر میکنیم و به شما تراکم ۱۰۰ درصد ساخت می‌دهیم به همراه ۲۰ درصد تجاری و حدودا ۴۷۰ میلیون این ۱۳۵ متر را برای ما حساب کردن و گفتن تمام عوارض و هزینه پروانه از این مبلغ کم میشه و هرچی باقی بمونه در عوض امتیازات بیشتری میدن . بنده هم صلح نامه رو امضا کردم و گفتن برو دنبال کارهای پروانه و بعد ۱۳۵ متر را به نام شهرداری بزن . چند روزی کار پروانه و نظام مهندسی طول کشید که در این حین سال ۱۴۰۱ تمام شد و وارد ۱۴۰۲ شدیم طرفای برج ۲ بود رفتیم گفتن که چون شما ۱۳۵ متر را پارسال به نام شهرداری نزدید امسال تعرفه ها عوض شده ۱۳۵ متر را برای شما طبق خیابان ۷ متری ۱۸۰ میلیون حساب میکنیم و ۷۰۰ میلیون باید ب

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم بدوا در شهرداری خواسته خود را ارائه دهید و ماوقع راشرح دهید اگر منتج به نتیجه نشد ان را ضمیمه دادخواست نموده و به دیوان عدالت اداری ارائه دهید تامشکل مرتفع گردد