08 بهمن 1402

ملک خریداری شده در طرح فضای سبز است

دسته بندی : شهرداریها | الزام به تمدید پروانه ساختمانی
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام بنده یک زمینی رو خریداری نموده ام از ی بنده خدایی که این زمین‌ها متعلق به شهرداری هست و نقشه جواز هم داره اما تمدید میخواست و بنده اقدام کردم برای تمدید آن اما شهرداری تمدید نکرد و میگه حریم سبزه حالا پرسیدم از چند خانواری که توی همون محدوده ساخت کردن میگن ماهم همین شکلی بود کارمون و رآی دیوان داره شکایت کنید حالا خواستم نظر شما را بدونم ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام چنانچه شما آگاهانه اقدام به خرید کرده اید خب از فروشنده نمی توانید شاکی باشید.اما در خصوص رفع مشکل شما نیز به دیوان عدالت اداری طرح شکایت کنید.موفق باشید.