04 شهریور 1402

بلحاظ عدم پرداخت هزینهای نظام مهندسی و شهرداری مالک چه راهکاری دارد؟

دسته بندی : شهرداریها | الزام به تمدید پروانه ساختمانی
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام پروانه ساختمانی سال 98تمدید داشته اما اسکلت بتن حالا تغیرش دادم ب شنارژ اما ی ستون جابجا کردم یعنی عقب نشینی کردم ک فضا داخل ساختمان بیشتر بشه مهندس امضا نکرد ک دیگه روکارما امضانمیکنه انصراف میده منم دیگه پیگیر نشدم حالا میخام آب و گاز بکشم ب مشکل خوردم ک حفاری چاه از شهرداری نامه باید بگیرم شهرداری هم مراحل کار میخاد نظام مهندسی گیرداد منم پیگیری نکردم حالا چکارکنم بودجه ندارم بخام ادامه بدم برای نظام پول ب مهندس دیگه و ازاین حرفا چکارکنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام مشکل شما حقوقی نیست و مشکل مالی است و بودجه جنابعالی است بهرحال تا شما هزینه های نظام مهندسی وشهرداری را پرداخت نکنیدمشکل حل نخواهد شد در واقع مشکل کسری بودجه است و منع قانونی ندارد موفق باشید.